T W B

Tabere de vară

Prezentare

Fiecare tabara este organizată în așa fel încât copiii să se simtă bine în grupul nostru și, bineînțeles, să își dorească să revină și în anii următori.
Aceste deplasări sunt de 4-6 zile, în funcție de categoria de vârstă a copiilor care sunt înscriși. În tot acest timp, copiii participă la 2 antrenamente de baschet pe zi (tehnică individuală, jocuri și concursuri ), se joacă împreună în timpul liber de program (kendama, rațele și vânătorii, etc) și își încheie seara la mini cinematograful nostru în aer liber – unde prezentăm jucători de baschet, istoria baschetului, meciuri faimoase de baschet, desene animate și multe alte materiale interesante.
De regulă, avem și foc de tabără seara, iar în funcție de condițiile meteo și de nivelul de energie a copiilor, avem ca posibilitate și o drumeție în ultimele zile ale taberei.
All kids need is a little help, a little hope, and somebody who believes in them
Earvin “Magic” Johnson
quote
quote

Organizarea taberelor

Transylvania Wolves organizează vara 2-3 tabere de baschet.
Pentru o bună desfășurare a activităților noastre, avem un regulament al taberei care este scris la fața locului de toți copiii care participă la deplasare. În felul acesta, îi facem să se gândească la ce e bine și ce nu e bine să se întâmple pe perioada taberei, în interiorul campusului unde suntem cazați sau în afara lui.
Noi avem convingerea că prin activități de genul acesta, copiii învață să devină mai buni, mai empatici unul cu celălalt, învață să iubească natura și să aibă grijă de mediul înconjurător.

Ai întrebări?